Fredagstarot 31 juli 2020

Tarot för dagen. Välj ditt kort, få ett budskap. Inlägget innehåller reklam.

Tarot, Cards, Magic, Fortune, Telling, Gypsy, Esoteric

Testade några nya kort idag :-) Kortleken jag använder för dagens tarot. (adlink)

fre 31 juli 2020

 

 

Scrolla ned för rättvända kort och budskap

 

>>>>>

 

 

fred 31 juli 2020

Kärleksparet:

Kärlek i dess renaste form finns i ditt liv. Typiskt sett visar kortet på en kärleksrelation men det kan även ta sig uttryck i en stark kärlek mellan familjemedlemmar eller vänner. Om du är singel kan kortet antyda ett möte med en själsfrände eller en känsla av total harmoni och lycka med din stadgade partner. Kärleksparet visar också på möjligheten att vara sann mot sina ideal och värderingar och välja livsväg i enlighet med sina önskemål. I en relation med en annan person eller i relationen med dig själv. Älska dig själv. Hedra dig själv. Och agera utåt i livet, utifrån den självkärleken. Då finner du rätt väg där du blir lycklig och hittar balans.

Översteprästinnan:

Denna andligt upplysta kvinna kan konsten att pendla mellan det medvetna och det undermedvetna. Likt Översteprästinnan uppmuntras du att använda din intuition och magkänsla för att nå klarhet i en situation. Det finns mer kring en situation än det du kan se. Om du står inför en situation där du får viss information eller fakta, så säger dig kortet att det kan finnas god anledning att lyssna till vad ditt inre säger dig. Din inre värld och kontakten med dina spirituella guider är stark. Låt det guida dig. Det är, alternativt, möjligt att en mycket andlig person kommer in i ditt liv och ger dig värdefulla råd. Översteprästinnans tips till dig är att utveckla din andliga sida och arbeta mer med din förmåga som spirituell varelse.

Nio i Bägare:

Livet känns bra! Mannen på kortet bara njuter av allt gott han har runt sig. Något du har kämpat för kan äntligen ha gett utdelning och nu känner du att du har nått den underbara känslan av framgång. Om du nyligen har skickat iväg en önskan till universum så är kortet en påminnelse om att det ligger i din förmåga att uppnå det du vill ha. Du KAN få din önskan uppfylld. Fortsätt ha tillit och praktisera daglig tacksamhet för allt fint som du redan har. Det du fokuserar på, multipliceras, och om du fokuserar på livets gåvor till dig, kommer du få mer att vara tacksam för! Mannen på bänken sitter still, just nu, men snart kommer han att resa på sig för att sikta mot nya mål. Då bär han med sig de här insikterna, att tacksamhet ger mer och att det ligger i hans förmåga att lyckas. Du påminns av det här kortet om att detta gäller även för dig!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..