Sommaren går mot sitt slut

Blogg på vanligt sätt, snart igen

Woman, Happiness, Sunrise, Silhouette, Dress, Beach

Tarotkort läggning, kärleksvibbar vecka 29, 30, 31

Tarotkort läggning vecka 31, 2020

Kära läsare,

Vi närmar oss den 1:a augusti. Jag har satt sikte på måndagen den 3 augusti som ”återgång till det normala”. Detta efter lite lugnare veckor här på bloggen. Det har verkligen varit underbart med mer ledighet efter en mycket annorlunda vår.

Från och med nästa måndag skriver jag bloggen som vanligt med ett inlägg per dag igen.

Tills dess blir det hemester i huvudstaden. Stockholm är så vackert på sommaren och nu när pandemin pågår så känns det helt rätt att göra det bästa av det som finns i närheten.

Astrologen Susan Miller skrev i ett av sina horoskop att viruset lurar som en orm i gräset då Pluto, Saturnus och Jupiter backar, d v s över sommaren. När planeterna sedan tar fart igen, och med många som har tagit tillfället i akt att resa utomlands, så kan vi invänta att en andra virusvåg tar fart från och med september- december.

Jag önskar att hon har fel och att vi får bukt med det rådande krisläget. Tyvärr tror jag också att Jupiters, Saturnus och Plutos styrka, i relation till viruset, kommer kännas av under hösten, innan pandemin sedan börjar mattas av i början på 2021.

Ta hand om er!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag :-)

Kramar

Helena

  1. Karina skriver:

    Viruset kommer garanterat att återvända 😪🙈 Undrar när alla människor ska bli klokare och förnuftigare. Nu råder egot – JAG VILL = struntar i social distansering och utlandsresor. Sedan skyller dom på myndigheterna. Vi 2 har levt klokt och ganska ensamt sedan 14 mars och tänker fortsätta. Faktiskt ganska skönt att inte känna alla måsten att bjuda på middagar och kalas, tacka ja till middagar och kalas. Jag och sambon har hittat andra saker att hitta på tillsammans. Och jag har mediterat, gjort yoga, deltagit i Webb kurser, odlat min medialitet och hittat tillbaka till VEM JAG VILL VARA och njutit till 100 % av alla dina horoskop, Tarotläggning på Youtub och din blogg 👍 Du är och har varit en sån inspirationskälla för mej ❤ Tack duktiga Helena 🙏

  2. Sofia skriver:

    Tror tyvärr också att det kommer att öka igen 🤨 ha en fortsatt fin sommar ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..