Horoskop 22-28 juni, 2020

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 26, 2020

Lein, Staudenlein, Blue Flax, Flower, Blue, White

Veckans energier- TAROTVIDEO- 22-28 juni 2020

Väduren 21/3- 20/4

Äntligen framåt för ditt kärleksliv! På onsdagen vänder Venus framåt och ditt tredje hus. Kommunikationen med en partner kommer gå så mycket lättare. Singlar kan möta kärleken i en person som bor i samma område eller handlar i samma matbutik som du. På söndagen laddas hela du med energi, mod och motivation för en ovanligt lång kommande period: de närmaste 6 månaderna! Se upp alla andra tecken!

Oxen 21/4-21/5

Din styrare vänder framåt på onsdagen. Om du har känt dig lite vilse i livet eller gällande livsval sedan den 13 maj, så vänder det den här veckan. Med motiverade och energiske Mars i ditt tolfte hus från och med söndagen och under sex kommande månader så kommer du lägga kraft på ditt spirituella liv och läka både själsligt och kroppsligt.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare backar. Livet kan kanske kännas lite riktningslöst. Samtidigt kan personer, tankar och situationer från det förgångna poppa upp i livet igen. En kärleksrelation från förr kan redan ha gett dig att göra sedan den 13 maj. Efter torsdagen kommer du nå klarhet i ditt kärleksliv. Lättnad!

Kräftan 22/6-23/7

Det är din tid på året! En solförmörkelse i ditt eget tecken i söndags (21 juni) ger dig en chans att starta ett nytt kapitel i livet. En aning överraskande kanske, men ändå. Hur vill du ha det? Sätt mål och planera! Mars flyttar in i din karriärzon på söndagen. Under de kommande sex månaderna kommer det hända dig MASSOR i karriären. Du kommer vara modig och ta för dig och det ger dig resultat!

Lejonet 24/7-23/8

Du inväntar din födelsedagstid. Då strålar du ut. Men nu behöver du rikta din fokus mer inåt, än utåt. Spirituella tekniker, tarotkort och sätt att läka dig lockar dig mer. Ett stillsamt socialt liv ger dig mer än party just nu. Din karriärplanet vänder framåt på torsdagen. Det ger dig klarhet och riktning gällande dina ambitioner. Från och med söndagen och under kommande sex månader kanske du satsar på att söka en högre utbildning eller skriva en bok. Eller flytta utomlands (så fort det är praktiskt möjligt) eller undervisa själv.

Jungfrun 24/8-23/9

Merkurius, din styrare, backar. Det ger dig en chans att se över dina planer. Gå tillbaka lite i tiden och tänk över hur du vill leva livet. Vad har fungerat hittills? Och vad har inte fungerat? I mitten av juli kommer du kunna ta nya steg framåt. Mycket väntar gällande pengar och ägande som du delar med någon annan. Allt startar på söndagen och kommer prägla resten av 2020. Arv, skatter, lån, skulder, försäkringsutbetalningar, kommissioner, gemensam ekonomi med en partner… Bli inte osams över pengar!

Vågen 24/9-23/10

Livet BLIR lättare när din styrare vänder framåt på torsdagen. Kärlekslivet klarnar, dina tankar klarnar och möjligheter letar sig in i livet igen. Flöde! Med din kärleksplanet, Mars, i ditt hus för seriösa kärleksrelationer från och med söndagen så väntar det dig ett spännande kommande halvår. Gifta/förlova dig? Träffa en ny person med dunder och brak? Här kan det gå undan, Vågen!

Skorpionen 24/10-22/11

Många planeter backar men din kärleksplanet vänder framåt på torsdagen. Fram för lite kärleksromantik och flöde! Jepp, du får det! Passar perfekt eftersom du verkar vara på gång att starta ett nytt kapitel i livet: resor, utbildning, skrivande eller chansen att anamma en ny livssyn betonas i ditt horoskop när veckan startar. Ett nytt arbete är möjligt från och med söndagen. Du kommer få massor av arbete, och petiga detaljer, att ta hand om från och med söndagen och under kommande halvår. Men du fixar det som om du vore en maskin!

Skytten 23/11-22/12

Din kärleksplanet backar till och med den 12 juli. Men på torsdagen vänder Venus framåt och ger dig lite mer glädje och lättnadskänsla i kärlekslivet. Men även i det sociala livet. Om du känt dig ensam så kommer du märka en positiv förändring. Du är redo att blomma ut, från puppa till fjäril. Du har arbetar mycket med dig själv just nu. Nöjesliv och kreativa satsningar får en enorm skjuts framåt från och med söndagen och under kommande halvår. Det kan ske dig stora, positiva händelser både i kärlek/graviditet/fertilitet och nya livsmöjligheter, under tiden fram till och med januari 2021.

Stenbocken 23/12-20/1

En flirt på jobbet eller med en vän kan ha tagit fart sedan i maj. Från och med torsdagen kommer du bli mer klar över var det hela ska leda. Full fart där hemma! Är det renovering på gång? Flyttplaner? Uthyrning av ett rum? Något är på gång och allt startar från och med söndagen och kommer påverka ditt familjeliv och boende under resten av 2020.

Vattumannen 21/1-18/2

Saturnus ger dig en liten paus i livet. Det kan ha känts lite tufft och spartanskt att få leva ut DU i livet. Begränsningar och pandemin kan ha blivit särskilt kännbara för dig. Nu och under kommande halvår får du en paus och kan roa dig och känna dig lite mer fri än du har gjort sedan i mars. Med aktive Mars i ditt tredje hus så kommer vänner, kortare resor inom landet, syskonkontakt och kanske chansen att läsa en liten kurs ge dig mycket att göra. Allt startar på söndagen och kommer prägla resten av 2020 för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Nyheter om barn/fertilitet och kärlek väntar dig i början av veckan. En ny era av nöje och glädje väntar dig. Din styrare, Neptunus, börjar backa på tisdagen. Dags för lite välbehövlig introspektion under kommande månader. Ge dig tid. Lyssna inåt. Använd din berömda intutition för att känna dig fram för att hitta rätt väg i livet. Det kommer ta dig lite tid men i november har du hittat rätt. Massor kommer börja ske gällande dina inkomster, pengar och ägande från och med söndagen. Energin kommer hänga med under resten av 2020. En bra tid för att satsa på en löneförhöjning eller att få koll på din budget. Men även stå fast i dina värderingar i livet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..