Horoskop: Merkurius i Lejonets tecken

Merkurius i Lejonet 5-20 augusti, 2020

Girl, Texting, Smartphone, Mobile, Technology, Shopping

Tarotkort läggning. Kärlekslivet i augusti 2020

Tarotkort, läggning vecka 32: 3-9 augusti

Tarotkort, läggning för alla 12 stjärntecken, sommaren juni, juli, augusti, 2020

Här nedan finner ni min lathund till hur stjärntecknen påverkas av att budbäraren, Merkurius, befinner sig i kreativa och flärdfulla Lejonets tecken.

Läs både för ditt sol- respektive ascendenttecken.

Om du inte känner till ditt ascendenttecken så visar jag dig HÄR hur du tar fram det.

Väduren: Med Merkurius i ditt femte, passionerade hus lär samtal med till din kärlek tas till en ny nivå. Ni kan lära er mycket av varandra när ni öppnar er för varandra i ärliga samtal. Barn och kreativa projekt kan trigga igång samtalen. Idéer och planer på att göra roliga saker såsom att resa, gå på teater, konserter eller använda fritiden till mer njutning kan ge er världens kick nu! Singlar kan flirta hej vilt via sms, chattar och sociala medier.

Oxen: När Merkurius besöker ditt fjärde hus blir det mycket mer tid och fokus på att ta igen förlorad tid. Mysiga samtal med släktingar, och din mamma, kommer ge dig mycket feel-good-känsla. Kanske talar du och din partner eller barn även om nya planer kring boendet eller en renovering. Det tycks handla om att finna känslomässig balans och, kanske, att sluta fred med det förgångna.

Tvillingarna: Som den Tvilling du är älskar du att prata, skriva och kommunicera. Vad vore världen utan intellektuella utmaningar och nya kunskaper? Med Merkurius, din styrare, i ditt tredje kommunikativa hus blir det dubbelt upp! Nu är du snabbare än normalt. Perfekt om du sitter med en uppsats, skriv-eller kommunikationsprojekt under de närmaste veckorna.

Kräftan: Hallå nya inkomstmöjligheter! Med kvicke Merkurius i ditt inkomst-och pengahus kan det hända att du får goda möjligheter att sälja in dig eller din produkt. Resultatet blir mer pengar på kontot eller kanske en helt ny inkomstmöjlighet.

Lejonet: Merkurius i ditt eget tecken och därmed ditt första hus ger dig en chans att tala rakt från hjärtat. Det här vill JAG ha, det här TROR jag på. Det du säger kommer nå fram till de du vill ska lyssna. Det är en perfekt tid för att våga satsa på en personlig dröm, såsom ett nytt arbete eller kreativ idé. Ring, skriv eller maila och var mycket tydlig med vad DU önskar dig! Ibland kan det vara skönt för en mottagare att få upplägget ”serverat”.

Jungfrun: Merkurius i ditt tolfte hus ger dig nu en period som betonar behovet av lägre takt, drömtydning och tankar kring det spirituella i livet. Du kan känna dig trött och i behov av att få släppa sociala medier och att ständigt ta in ny information. Meditativa långpromenader där dina tankar får ströva fritt och dina inre känslor hinna ikapp är rätt för dig nu.  Om du har något kvar på din att-göra-lista, gör det då helst i avskildhet från resten av världen.

Vågen: När kommunikatören Merkurius befinner sig i ditt elfte hus och ger det dig de bästa möjligheterna för att satsa på att använda dig av ett nytt grepp inom sociala medier, blogg eller podcast. Alla former av nya smarta appar eller smarta tekniska medhjälpare i ditt liv kan strömma in i ditt liv. Gör dig beredd på mycket kontakt med likasinnade gällande dina hobbies och intressen under kommande veckor. Du kommer få en mer aktiv social agenda med vänner och bekanta.

Skorpionen: Lägg upp en strategiskt plan gällande din karriär. Med Merkurius i din karriärzon är det en bra tid för att söka ett riktigt drömjobb, ett där du går upp i status och lön. Om du skulle behöva vägledning eller mentorskap är detta även en bra tid för att lyckas nå fram till en av de ”stora elefanterna”. Ett kommunikationsprojekt, uppsats eller idé, kan vara det som öppnar dörren för dig.

Skytten: Som alltid är du en stor förespråkare för att tänka stort och globalt. Under kommande veckor än mer så. Tankar och kontakter gällande utländska projekt eller resplaner kan ge dig mycket att tänka på. Det är bra att tänka stort men glöm inte att dubbelkolla en aning med dina egna krafter och verkligheten innan du lovar mer än du kan hålla. Merkurius är din partnerskaps-planet, i både kärlek och affärer. Du och din partner är mer fokuserade på er samvaro och kärlek/alt företagsidéer..

Stenbocken: Merkurius befinner sig i ditt åttonde hus och samtal om sex, barn och att slå samman sina bostäder till ett samboskap kan vara något som du talar mer än vanligt under kommande veckor. Det är en bra tid för att satsa på investeringar, aktier eller sparande. Ditt inre liv och din förmåga att förändra din yttre verklighet intresserar dig. En självhjälpsbok för hur du tar dig förbi rädslor, fobier eller ekonomiska blockeringar kan vara något som du slukar nu.

Vattumannen: Samtal om tvåsamhet i en kärleksrelation eller om ett samarbete med en affärspartner får allt ljus och alla möjligheter nu. Kanske är det dags att sätta dig ned med din älskling eller en nära vän för att diskutera möjligheterna att jobba på ett gemensamt projekt. Ni kan skapa en blomstrande kombination av idéer under kommande veckor.

Fiskarna: Funderingar kring hur du tar hand om din hälsa och hur du ska få din vardag att fungera rent praktiskt är något som kommer uppta din tid under kommande veckor. Behöver du lägga upp ett nytt schema för ditt liv till följd av hur du mår eller för ett nytt arbetes skull? Nya, smarta idéer kan få dig att kickt tänka om. Merkurius styr bl a ditt fjärde hus där hemmet finns. Nu kanske du gör slag i saken och byter ut den gamla soffan mot en ny samt flyttar runt möblerna i vardagsrummet för en ”ny” känsla. Eller satsar på att nå känslomässigt lugn för att må bättre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Kärleksläggningen för augusti på You Tube nu!

Tarotkortläggning för kärleksvibbarna under augusti.

Heart-Shape, Tree, Red, Outdoors, Flowers

Kära läsare,

Jag publicerade precis kärleksläggningen för augusti. Eftersom vi redan har kommit några dagar in i augusti så börjar läggningen för nästa vecka. Men, wow, vilka fina vibbar och så otroligt i linje med det som väntar på stjärnhimlen!

HÄR FINNER NI KÄRLEKSLÄGGNINGEN

Hoppas ni ska tycka om den!

Kramar

Helena

 1. Ser framemot kommande veckorna! 💕🙏🏼🥰 Du gör detta så bra! 🤗 Har varit en tuff fullmåne så nu hoppas jag på lite kärlek ❤️

 2. Åh hade önskat att få i text som ett inlägg också! 🥰 Får kolla videon vid tillfälle. Men blev så ivrig nu nu nu å hade gärna läst en text ist för kan ej kolla videos nu.

 3. Monica skriver:

  Varit en liten seg sommar så det ska bli spännande att se utvecklingen av augusti! Fortsätt lägga :))

 4. Jaa, jag tycker om. Neej, sluta inte!!!
  Jag bara satt och gapade av denna läggning..

 5. Wow så häftigt längtar och tror på det du skriver 💓💞💝🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Börjar vardagen igen nu?

Bloggen på vanligt sätt igen

Girl, Confident, Portrait, Cartoon, Successful

Kära läsare,

Från och med idag återupptar jag normaliteten och börjar publicera dagliga blogginlägg igen.

Jag måste erkänna att jag känner mig lite ringrostig. Det har liksom varit så oerhört fritt och ledigt under juli månad :-)

Och så kommer sommarvärmen också. Det är ju perfekt när jobbet börjar :-)

Hur har ni haft det i juli? Semestrat eller jobbat?

Sedan många börjat arbeta på distans så känns det som om gränsen mellan arbete och semester suddats ut en aning.

Det har helt klart inte varit en vanlig sommar. Nu ber jag bara en bön för att alla de som satt sig på flygplan runt om i europa inte tar med sig ny smitta hem i bagaget. Tyvärr är det väl troligen precis det som kommer att ske.

Jag känner verkligen med vårdpersonalen och hoppas att de orkar med en till smittovåg.

Vi har ju en fullmåne idag! I innovativa Vattumannen och med tecknets styrare, Uranus, i en kvadratur till Solen och månen.

Hur har ni känt av energierna kring samverkan med andra, den kollektiva kraftens förmåga och innovativa hjälpmedel? Tankar och möjligheter att förnya livet?

Berätta!

Jag har legat i startgroparna med massor av onlinefix och har läst och lyssnat till många webinarier, för mitt eget höga nöjes skull. Det mynnar nu sakta ut i något som jag hoppas kunna dela med er lite senare under hösten.

Två planeter skiftar tecken under veckan. Merkurius flyttar in i Lejonet under onsdagen och Venus flyttar in i Kräftan på fredagen. Mer om det i kommande blogginlägg.

För er som prenumerar på mitt nyhetsbrev. Jag planerar att komma igång med det igen inom de kommande 2 veckorna.

Jaha, då så, tillbaka till verkligheten! Vi hörs imorgon igen.

Ta hand om er!

Kramar

Helena

 1. Lejla skriver:

  Jag känner av en sån oehörd trötthet, vill bara sova..född i lejonets tecken, acsendant i tvillingarna.

 2. Brukar ALLTID bli så pigg och alert runt fullmånen. Men denna gång….är seg dagtid och så svårt att hitta energi.Dock svårt som vanligt att somna in på kvällen/natten. Tur att jag har semester.Är våg,har Kiron 12 grader i Vattumannen.
  Hoppas nu på att kraft och inspiration kommer tillbaka.

 3. Jonna skriver:

  Verkligen upp och ner i känslor är vattuman. Men har förstått att det är mitt företag jag vill tillbaka till och så har jag äntligen satt igång att skriva på min bok.
  Spännande tider på väg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..